AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Lindy's Gang - Mak - Goga

V mesecu Juniju se z Andrejo in Romano igramo z Lindy's prahci in spreji. Ker imam na zalogi oboje sem se odločila, da uporabim oboje. Za prvo voščilnico sem vzela Lindys sprejčke v ciklamni, zeleni perl in rumeni barvi.

Poleg sprejčkov sem uporabila še Tinine čudovite make, akvarelni papir in slimline šablono Craft Passion .

Najprej sem z ciklamnim in zelenim sprejem pobarvala list akvarelnega papirja.

V nizko kartonasto škatlo sem položila list in po njem pošpricala barvni sprej. V škatlo zato, da barva ni škropila vse naokrog.

Z grelno pištolo sem nato posušila papir, da sem se lahko prej lotila izrezovanja makov.

Iz tako pobarvanega papirja sem izrezala čudovite Tinine make .

Robove cvetnih listkov in listov sem nato še rahlo posenčila. Barvo sem našpricala na tamponček, ki nam je ostal pri neki poškodbi..

Cvetne liste sem sestavila z pomočjo 3D blazinic in tako dobila še dodaten volumen cvetov.

Za konec sem le še izrezala osnovo iz belega kartona z pomočjo Craft Passion šablone. Notranji del pa iz akvarelnega papirja katerega sem nato pošpricala z rumenim Lindy's sprejem.

Voščilnico sem le še sestavila skupaj.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti