AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Lindy's Gang - moška voščilnica - Romana

V mesecu Juniju pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo čudovite proizvode znamke Lindy's gang.

Sama imam od izdelkov največ sprejčkov, zato sem jih tudi tokrat uporabila, zraven pa sem dodala ščepec prahcev Magical shaker.

Za osnovo sem vzela črn akvarelni kartonček, velikosti  A6. Črnega pa zato, ker sprayi iz kolekcije
Moon shadow mist najbolj pridejo do izraza prav na črni podlagi.
Najprej sem pošpricala z enim odtenkom, ga posušila z grelno pištolo in tako nanašala vsak odtenek barve posebej. Pomagala sem si tudi s škropilko vode, da sem sproti popravljala, če mi kaj ni prav posebej uspelo.  Prav na koncu pa sem potresla ščepec dveh različnih Magic prahcev in poškropila z vodo, da se je prah lepo raztopil in pustila da, se je vse popolnoma posušilo.
Ker se mi je kartonček zvil, kar se ponavadi zgodi, če ga sušimo neenakomerno, sem na zadnjo stran z obojestranskim lepilnim trakom prilepila malo tanjši karton. Ponavadi uporabim kar ostanke kartončkov na katerega so prilepljene šablone, ko jih kupim.
Na tako pripravljen izravnan kartonček, sem odtisnila štampiljko in potresla z embossirnim prahcem, ki sem ga zmešala iz Vintage foto in zlatim prahom. Tako sem dosegla rahlo neenakomeren učinek.
S zlatim sprejčkom sem pobarvala še rjavo laneno vrvico.
Iz črnega in belega kartončka sem izrezala peresca in pečat s šablonami Najlepšega para.
Obdelala sem jih s zlato barvo in zlatim prahom.
Iz kartona sem izrezala še napis Vse najboljše in ga embossirala s zlatim prahom. Ko sem vse skupaj prilepila na osnovo, sem za piko na i, dodala še par zlatih Nuvo kapljic.
Ves material, razen šablon Najlepšega para, sem si nabavila v DARILNICI KLAVDIJA.
Lepo se imejte in uživajte v poletju!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti