AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

LemonCraft - čokoladnica - Goga

V Juliju  bomo v Darilnici Klavdija z Andrejo in Romano spet posegle po papirjih LemonCraft. LemonCraft papirji so čudoviti in čeprav so zadnje čase zelo tematski, jih lahko uporabimo tudi izven teme, ki so si jo zamislili oblikovalci.

Tokrat sem posegla po krasnih zeleno belih papirjih Sincerity, čeprav so tematsko mišljeni za poroko, sem izdelala škatlico za 4 Merci čokoladice.

Osnovo sem izrezala s šablono iz belega fotokartona, zgornjo plast pa iz omenjenih papirjev.

Ta teden sem želela pokazati, da je včasih čisto dovolj, če imate le list lepega papirja in z njim lahko izdelate nekaj res lepega.

 Dodala sem Nuvo tekoče polperle, satenast trak in metuljčka, ki sem ga izrezala iz manjšega bloka Sincerity, v katerem so motivi za izrezovanje.
Največja težava je bilo prihraniti tri čokolade v ustrezni barvni kombinaciji.

 Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Lepilo
Tekoče polperle
Satenast trak
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti