AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup! Dopust od 24. do 28. 6. 2024, paketki se ta teden ne bodo odpošiljali!
Moj račun

LemonCraft - darilni komplet ob sv. birmi - Romana

Papirčkam že vrsto let, a lepših in bolj uporabnih papirjev kot so LemonCraft papirji težko najdem. Tokrat sem izdelala darilni kompletek za sv. birmo in uporabila te krasne papirčke.

 V bistvu sem uporabila en sam papir 30x 30 cm za izdelavo celega kompletka.

Osnove za voščilnico, škatlico in vrečko sem izdelala kar iz belega kartona z laneno strukturo. Za vrečko sem uporabila šablono. Vse skupaj je čim bolj enostavno okrašeno, da ne izpade čičkasto.

Na spodnji del voščilnice sem odtisnila napis primeren za birmo. Za čipkast rob pa sem uporabila robno šablono Spellbinders.

Dodala sem mali krogec z golobčkom Najlepšega para.
Škatlico in vrečko sem okrasila v istem slogu.
Škatlici sem dodala še satenst trak, da se škatlico zaveže, da vsebina ne bi izpadla. Vezanja mašenj pa ne obvladam, kar je videti na sliki, tako da bom morala iti še malo v šolo.
Ves material sem našla na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Ves material sem našla na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Pokukajte še k Andreji  in Gogi, ki ta mesec ravno tako ustvarjata s papirji LemonCraft.
Lepo se imejte!
Romana
---------------------------------------------------------------------
* LemonCraft papirji
* bel strukturni papir
*obojestranski lepilni trak
*roza saten trak
*šablona Spellbinders
*rožice iz papirja
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti