AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Grafično ozadje

V poplavi praznovanj in voščilnic za posebne priložnosti si je treba občasno vzeti prosto popoldne in ustvariti tudi kaj za dušo in v škatlo. Zelo rada imam zame klasične voščilnice z rožicami a včasih je treba narediti tudi kaj drugačnega.
Andreja me je okužila z extra lepimi ozadji, katere narediš sam in tako sem se po njenem vzgledu lotila grafičnega ozadja z stencil šablono.
Kako se izdela takšno ozadje si lahko pogledate tukaj, filmček lepo pokaže kako se ga je potrebno lotiti in tudi meni je bil v pomoč.
Sandrin napis in srčki , da z njimi malo razbijem  monotone barve.
Za barvanje sem uporabila blazinice Make art, katere so narejene na isti način kakor Distress blazinice pa tudi proizvajalec je isti. Lepo se nanašajo in so dobro prekrivne.Še si bom kakšno privoščila.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti