AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

36. izziv - Mixed media

V mesecu juniju v Fb skupini Papirčkarice ustvarjamo v mixed media tehniki.
Za moj inspiracijski izdelek sem se odločila, da bom okrasila ploščo iz gipsa. Najprej sem na ploščo nanesla pasto za razpoke. Ko se je ta popolnoma posušila so nastale drobne razpoke, saj sem pasto zelo na tanko nanesla. Nato sem s stencil šablono in teksturno pasto na določenih mestih ustvarila vzorec. Po suhi teksturi sem s čopičem nanesla barvo iz spreja Lindy's  Steampunk Sephia.
Za dekoracijo sem uporabila ulitke iz umetne mase, rožice iz akvarelnega papirja, izrezke iz lepenke, zlate steklene bleščice, zlate drobne bleščice, art kroglice, belo gazo ter fotografijo. Ulitke ter izrezke iz lepenke sem pobarvala z Art alchemy rjavimi barvami ter z voski. Na fotografijo sem prilepila majhno rjavo rozeto iz kovine in z rjavo polperlo na sredini. Vse skupaj sem na ploščo prilepila s heavy body gelom. Na koncu sem pa sem še okrog kompozicije z rjavo blazinico nanesla odtise različnih štampiljk, vse z motivom teksta.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti