AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

CREAlies - lesena osnova

Med brskanjem po poličkah Klavdijine trgovine sem naletele na zanimiv izdelek. Lesen del sestavljanke. Takoj sem imela v mislih kaj bi z njo lahko naredila. Nekaj v mixed media tehniki? Mamljivo, vendar sem se odločila drugače. Papirji LemonCraft Girl's little world in del sestavljanke sta bili tokrat zmagovalna kombinacija.

Leseno sestavljanko sem najprej prerisala na ustrezen papir za ozadje in izrezala,

Robove pa posenčila z Make Art blazinicama.

Nato je sledilo barvanje robov z belim gessom. Mudilo se je, zato sem gesso posušila z grelno napravo, nato pa robove pobarvala z distress blazinicama in aplikatorjem(gobico).

 Izrezano sestavljanko iz papirja sem nato nalepila na leseno osnovo, ki sem jo predvsem po robovih premazala z lepilom.

Sledilo je izrezovanje simpatičnih dekliških motivov iz seta Girl's little world LemonCraft.

Cel kup sem jih izrezala in odločila sem se, da jih čim več tudi uporabim na sestavljanki.
Z pomočjo lepila in 3D blaznic sem vse skupaj prilepila na pripravljeno sestavljanko.

Dodala sem še nekaj Tekočih polperl in na zadnji del sestavljanke obešalo za slike.

Iz Darilnice sem uporabila
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti