AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

52. izziv FB Papirčkarice – sožalnica - Goga

Sožalnica je izdelek, ki se ga nerade lotimo. A se ga, še boljše pa je, da imamo kaj primernega na zalogi. Pri papirčkarcah smo se zato v jesenskih dneh lotile sožalnice. Ni treba, da je vedno črno bela. Jaz sem jim tokrat dodala malo toplih jesenskih tonov.

Uporabila sem štampiljke Art Journey - Nature flowers.

Ozadje je z različnimi Make art blazinicami v rumeni, oranžni in rdeči barvi obarvan, nanjo pa preprosto odtisnjen motiv cveta.

Dodala sem le še na paus papir odtisnjen napis, ki sva ga Za Darilnico Klavdija sestavili skupaj z Andrejo.

Večino materiala za izdelavo voščilnice sem našla v Darilnici Klavdija

osnove za voščilnice

štampiljke Darilnica Klavdija

Paus papir

Make Art blazinice

Tekoče polperle

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti