AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

Colorado Craft Company - CAS voščilnica -Goga

Cas voščilnica

Novo leto sem začela z štampiljkami. Prve so se na moji mizi znašle štampiljke Colorado craft Company. Prejšnjič sem pobarvala srnico in zajčka, tokrat pa prikupne prijatelje iz seta Better Together.

Štampiljko sem odtisnila na DL osnovo iz akvarelnega papirja. Odločila sem se namreč, da izdelam enostavno CAS voščilnico le iz ene plasti.

Rob voščilnice sem zaščitila z Washi lepilnim trakom, nato pa z pomočjo naprave za natančno odtiskovanje odtisnila motiv prijateljev in napis.

Motiv prijateljev sem prekrila z izrezom iz pavs papirja. Prilepila sem ga z pomočjo začasnega lepilnega traka. (tak izrez potem spravim k štampiljki in ga lahko večkrat uporabim za maskiranje motiva).

Z tako prekritim motivom sem se lahko lotila barvanja ozadja. Ozadja rada barvam z čopiči za make up in Distress oxide blazinicami.

Na koncu sem le še pobarvala prijateljčke. Tudi njih sem pobarvala z Distress oxide blazinicami in vodnim čopičem.

Ves material najdete v

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti