AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Colorado Craft Company - ko muce ni doma, miške plešejo - Romana

KO MAČKE NI DOMA, MIŠI PLEŠEJO

Takoj ko sem zagledala štampiljke Anite Jeram, proizvajalca Colorado Craft company, sem se vanje zaljubila. Njeni motivi so tako nežni , srčni in vzbujajo samo prijetna čustva.

Zato ni čudno, da so pravljice, v katerih so njene ilustracije, tako priljubljene.

Ker sem po naravi zasanjana duša in povrhu rada plešem, sem se odločila za plešoče miške.

Na akvarelni papir sem najprej z Distress  Antique linen odtisnila štampiljko.

Nato sem na navadni papir odtisnila štampiljko še enkrat, tokrat s črno barvo. S finimi škarjicami sem motiv obrezala, saj sem ga potrebovala za maskiranje.
Papir sem pritrdila z eno super lepilno miško, ki sem jo dobila od Božička. Ne vem, kako sem jo v preteklosti lahko spregledala, ker je super. Papir zalepim in če ni točno, ga odlepim brez težav in ponovno prilepim. Božiček oz. Božička - HVALA.
Preko stencil šablone sem na tako zamaskirano, nanesla Distress Oxide -Hickory smoke z mehko krtačko.
Na spodnji rob pa sem položila kar navaden print papir, da sem ustvarila ravno linijo.
Motiv sem pobarvala s ZIG Markerji. Osenčila pa z Polychromos barvicami. Škoda, ker na slikah ni tako dobro videti.
S črno Extreme black hibridno blazinico sem odisnila oba napisa in ga posula še z emboss prahom Sparkle black.
Ker je motiv precej velik sem se odločila da naredim voščilnico v velikosti Amerikanke.
Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Vabim vas, da pokukate še k ANDREJI in GOGI, ki bosta ta mesec prav tako ustvarjali s COLORADO CRAFT COMPANY pripomočki.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti