AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Valentinovi srčki

Živjo,

čeprav je valentinovo že mimo, bomo vseeno naredili eno tako srčkasto voščilnico, ki ni nujno, da je samo za valentinovo, konec koncev ljubezen lahko izpovemo čisto prav vsak dan, kaj ne?

Ko sem delala voščilnico, sem se spomnila, kako smo z prijateljicami v vasi hodile k eni gospe, ki je imela tiskarno in pred vhodom je vedno imela velike zaboje odpada in večkrat smo tam izbrskale kaj uporabnega. In spomnim se papirjev, ki so bili skoraj kot tale naša voščilnica, beli z rdečimi srčki.

Torej če si kar ogledamo njeno izdelavo, vzamemo naprej en bel kartonček, ki bo naša osnova, pripravimo srček iz seta Healthcare Heroes in rdečo blazinico. Jaz sem tokrat vzela kar Distress Oxide Candid Alpple. Celoten kartonček sem poštampljala s srčki. Pri Oxide blazinicah bodite pozorni, saj se ne sušijo tako hitro in se hitro kar razmaže, to sem izkoristila tudi zato, da sem jih embosirala. Ko še niso bili suhi, sem čez posula prozoren embossing prah in ga zasušila z grelno napravo. Ker se prah ni prejel povsod, so srčki videti kot bi bili malo mokri. Nato sem ta kartonček še obrezala, da je dobil tak lep čipkast rob in si izrezala bannerček, na katerega sem odtisnila napis.

Na akvarelni papir sem odtisnila dve liziki v obliki srčka in jih pobarvala z enako rdečo blazinico, kot sem odtisnila srčke, nato sem jih še izrezala. Ko sem že malo nostalgična, ali se spomnite, tudi pri nas se je eno obdobje dalo dobiti lizike v obliki srčka, jaz se spomnim, da sem bila takrat še v osnovni šoli, no že kar dolgo je tega.

In sedaj imam vse pripravljeno, da voščilnico le še zložimo skupaj. Najprej papir s srčki prilepimo na osnovo za voščilnico, nato na približno na sredino prilepimo banner z napisom in nato poljubno prilepimo še liziki. Liziki sem prilepila z lepilom Multi medium Matte, ker se posuši mat, in tako se nič ne vidi, če kje pogleda izza papirja.

Takole naša voščilnica je končana, upam da se včerajšnji dan preživeli zaljubljeno!

Hvala vam za ogled in se vidimo zopet naslednji teden,

Roteja

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti