AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

Altenew - Pomladni listki

 Pomlad je pred vrati in zato sta moji mesečni objavi za Altenew pomladno obarvani. Prejšnjič smo se lotile tulipanov. Tokrat pa samo listkov.

Izdelala sem enostavno pomladno voščilnico z večplastno odtisnjenimi zelenimi listki. Za odtiskovanje sem uporabila Altenew set zelenih blazinic.

Voščilnica je res enostavna. Na trak akvarelnega papirja sem z z različnima zelenima balzinicama in pripomočkom za odtiskovanje najprej odtisnila listke.

 

 

 

 

Nato sem iz istega akvarelnega papirja izrezala cvetove in jih z pomočjo vode in orodja za reljefno oblikovanje oblikovala in zlepila skupaj. V sredno vsakega cveta sem dodala nekaj zelenih prašnikov.

 


 

Ostalo mi je le še sestavljanje voščilnice. Da ne bi bila preveč prazna sem z Sizzix-ovo embosirno srajčko odtisnila relief lista.

Da dobimo res lep 3d relief srajčko pred uporabo prav narahlo poškropimo z vodo, da list malo zmehča. Tako tudi preprečimo pokanje papirja in odtis je resnično lep.

 

Dodala sem še trak zelenega papirja z teksturo in nekaj prav drobnih tekočih polperl.

Material za voščilnico sem našla na poličkah

Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:

 

Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti