AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Skodelica kave- Romana

Smo že v drugi polovici Decembra in vsi nekam hitimo. Zato sem tokrat izdelala voščilnico s skodelico kave, da se opomnim, da si moram vzeti čas tudi zase.

Najprej sem na akvarelni papir odtisnila ozadje v obliki desk. Robove sem  osenčila  z Vintage foto Distress blazinico, nato še z Watermark embossing blazinico in čez posula Vintage foto embossing prah in ga z grelno pištolo raztopila. V dva vogala sem odtisnila še dve packi.

Na malo manjši kraft kvadrat sem prilepila še manjši bel akvarelni kvadratek z natisnjeno skodelico kave.

Preden sem ga pritrdila na kvadrat iz rjavega papirja, sem okoli trikrat ovila rjavo bombažno vrvico.

S pomočjo malega svečnika za topljenje voska, sem izdelala pečat. Podjetje Altenew ima poleg šablon in štampiljk tudi vosek v treh barvah: rdeč, moder in zlat in pečatnike.

Pod pečat sem prilepila še pentljo iz vrvice. Dodala sem še kapljici voska in zrna kave.

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Lepo se imejte in lepe praznike vam voščim!

Romana

------------------------------------------------------

*altenew štampiljki s šablonami Wood pallet in Coffe with a splash

*osnova za voščilnico

* craft karon

*Vintage foto distress ink in embossing prah

*bombažna vrvica

*Altenew vosek in pečatnik

*toplotna pištola

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti