AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Za rojstni dan - Goga

V mesecu Decembru se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem Darilnice Klavdija poigrale z izdelki Altenew.

Altenew je znamka vrhunskih pripomočkov za ustvarjanje. Štampiljke, rezalne šablone, barve, barvice, blazinice za odtiskovanje, stencil šablone, embosirne srajčke... prav vse kar rabimo za izdelavo čudovitih voščilnic. Naša Andreja je pri njih opravila celo tečaj in tako postala tudi njihova promotorka.

Pripravila sem rojstnodnevno voščilnico.

V Decembru smo za Darilnico Klavdija ustvarjale v rdeči barvi in zato je tudi rojstnodnevna voščilnica v rdeči barvi. Uporabila sem Altenew štampiljke Persian motifs. Poleg štampiljk imam tudi ustrezne rezalne šablone,vendar jih tokrat nisem uporabila.

Čeprav voščilnica deluje precej preprosto, je bilo z njo kar nekaj dela.
Na akvarelni papir sem odtisnila z embosing blazinico najprej cvetove in listke. Lepo postopoma, da sem zapolnila cel list.
Akvarelni papir sem pred odtiskovanjem  premazala z finim antistatičnim prahom v čopiču, da se je embosirni prah res prijel le na odtisnjenem delu.
Za natančne odtise sem uporabila ploščo za natančno odtiskovanje stamp easy. Super je, ker ima na robovih distančnike, ki zgornjo ploščo zadržijo in tako lahko popravite papir ali pa štampiljko preden jo dokončno pritisnemo  in odtisnemo na papir.

Embosirala sem z rdečim perl prahom. Per prahci so obarvani le pod določenim kotom, zato se barva na fotografiji ne opazi.

Odtise sem barvala z čisto novo Distress oxide blazinico Lumberjack plaid in vodnim čopičem.

Z zelenima blazinicama Twisted citron in Rustic wilderness. sem pobarvala liste. Takšen način akvarelnega  barvanja je najlažji saj embosirani robovi zadržijo barvo in je zato barvanje natančno in hitro.

Pobarvano ozadje sem nato prilepila na rdečo osnovo za voščilnico, ki sem jo izrezala iz rdečega kartona. Dodala sem še napis Najlepšega para. Napis čestitke sem podložila z štirimi plastmi rdečega kartona, nato pa za zaključek dodala še nekaj nepogrešljivih rdečih tekočih perlic.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

štampiljke in rezalne šablone Altenew
Distress oxide blazinica
akvarelni papir
embosing blazinica
embosing prah
naprava za natančno odtiskovanje
grelna naprava
tekoče perle
čopič z vodnim rezervoarjem
Antistatični puder, čopič
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti