AKTUALNO
Moj račun

Altenew - Moška voščilnica

Živjo,

danes bomo za spremembo naredili moško voščilnico z gasilsko tematiko. Ali je tudi vam težko delati moške voščilnice? Težko dobite ideje? Ja, tudi meni se to večkrat dogaja, ampak od časa do časa malo razmislim kaj in kako bi lahko naredila in steče. No tokrat sem se lotila izdelave voščilnice s setom Firefighter Heroes od Altenew-ja. V setu je hidrant, brenta, cev in pa kapa. Set nam tako ponuja veliko možnosti kako lahko naredimo zanimive voščilnice. No seveda s tem setom, lahko naredimo tudi zanimive voščilnice za ženske, saj imamo tudi ženske gasilke.

Če se kar lotimo izdelave. Najprej sem odtisnila hidrant na akvarelni papir in vzela akvarelne barvice, ki so ravno tako od Altenew-ja. Nato sem hidrant na hitro in zelo ne natančno pobarvala, potem pa sem vzela čopič in vodo in lepo barvo razporedila po površini. Ker v setu ni sive barve, sem črno malo bolj zmešala z vodo in je nastala siva. Ko sem hidrant pobarva sem ga izrezala iz papirja in se lotila izdelave ozadja. Prej bi si morala narediti takole paleto, ko jo vidite spodaj, da bi točno vedela kakšna barva bo prišla, ko jo bom zmešala z vodo, saj bi v tem primeru izbrala malce drugačne barve. Ampak, vedno se kaj novega naučimo.

Vzela sem set štampiljk Basic Borders, v katerem so same obrobe in lahko rečem, da je to eden izmed mojih najljubših setov od Altenew. Celo Erum iz Altenew je rekla, da še ni videla, da bi kdo kakšnega izmed setov tolikokrat uporabil, kot sem jaz tega. Z njim sem namreč naredila že ogromno voščilnic ravno za moške.

No tokrat sem iz seta vzela borduro iz poševnih črtic in jo na papir, ki bo služil za ozadje odtisnila zgoraj in spodaj, kakšen centimeter in pol od roba papirja. Nato pa sem fiksirala stencil šablono, tokrat sem vzela Altenew-jevo Deco Wallpaper. Z njo sem osenčile le sredinski del voščilnice, med bordurama, da nisem šla čez sem si tisti del zaščitila z papirjem. Potem sem nad spodnjo borduro odtisnila še napis vse najboljše in z peno prilepila hidrant. Vzela sem osnovo za voščilnico in po robu podrgnila kar z modro blazinico, ki sem jo uporabila tako za borduro in senčenje ter papir s hidrantom nalepila na osnovo.

Tako naša voščilnica je končana in nisem si mogla, kaj da nisem na hitro naredila še ene. Že pred časom sem si pobarvala nekaj odtisov, tako da sem jih imela nekaj na zalogi in je bila voščilnica končana zelo hitro. Vse kar sem naredila sedaj je le, da sem na polovico osnove nalepila širok washi trak naredila nekaj srebrnik pik, nato pa na manjši papir odtisnila zopet vse najboljše in gor prilepila še brento in cev in to pritrdila na osnovo. Tako sem precej na hitro imela narejeni kar dve voščilnici. Če kdaj nimate ravno ustvarjalne inspiracije, vam priporočam, da si takole malo na zalogo pobarvate odtise štampiljk in boste naslednjič imeli že veliko pripravljenega. Pa še prav terapevtsko bo delovalo barvanje.

Hvala za ogled in se vidimo zopet naslednji teden,

Roteja

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti