AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

56. izziv FB Papirčkarice – Rdeče rože in napis

Rdeče magnolije sem naredila za FB izziv Papirčkaric. Mana si je zaželela, da v Februarju uporabimo na voščilnicah rdeče rože in napis. Nalogo smo si še dodatno začinile in se lotile točno določenih štampiljk.

Uporabile smo štampiljke Altenew za rože in naše domače napise iz Darilnice Klavdija.

Doma sem imela le štampiljko magnolije in ni bilo druge, kakor, da jih pobarvam rdeče.

Štampiljko  magnolij sem na akvarelni papir odtisnila z črno Archival blazinico. Cvetove sem združila tako, da sem odtise prekrivala z maskirnim trakom in dodajala cvetove in liste. Tehnika je precej zamudna a je končni izdelek fantastičen. Pobarvala sem jih z Distress blazinicami, na pavs papir odtisnila napis Darilnice Klavdija in sestavila slim line voščilnico.

 

Čisto na koncu sem dodala le še prozorne Nuvo tekoče perle .

 

 Pokukajte še k Romani in Andreji kaj sta lepega pripravili za izziv.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti