AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun

Altenew - Lacy scrolls

V mesecu Februarju vam ANDREJA, GOGA in jaz predstavljamo izdelke ALTENEW, v sklopu objav DARILNICE KLAVDIJA.

Sama sem izbrala enostavne štampiljke LACY SCROLLS. Za osnovno barvo pa sem izbrala modro.

Zamislila sem si prelivajoče odtenke modre. Z mehko krtačko sem nanesla Distress oxide: tumbed glass, salty ocean, marmaid lagoon in blueprint sketch. S pahljačastim čopičom sem najprej poškropila z vodo, nato pa še z belo tempero barvo.
Nato sem z emboss blazinico odtisnila štampiljko in uporabila Nuvo gold prahec.  Za bolj dinamično ozadje pa sem uporabila še Shabby blue embossing enamel od STAMPENDOUS.
Za napis TI sem uporabila štampiljke DARILNICE KLAVDIJA - TI. V spodnjem delu pa sem odtisnila še napis USTVARJAŠ SVOJO PRIHODNOST.
Dodala sem še par zlatih polperlic in vodnih kapljic.
Material, ki sem ga uporabila, najdete v DARILNICI KLAVDIJA.
Pa še ugodnost. Vsak petek imate pri nakupu popust na izdelke ALTENEW.
Lepo se imejte in ostanite zdravi!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti