AKTUALNO
Moj račun

Voščilnica s srcem

Zanimivo in enostavno oblikovano voščilnico sem zadnjič zasledila pri Jenifer McGuire in odločila sem se, da se je lotim. Zanjo sem uporabila res prav malo materiala in hitro je bila narejena.

 

 

 

Belo karton 250g in list papirja z texturo UkCraft, šablona srca CreaLies, lepilo in satenast trak so potrebni za takšno voščilnico, vabilo ali zahvalo.

Najprej sem iz belega kartona naredila osnovo za voščilnico dimenzije 7 x 14 x 7 in v višino prav tako 14 cm. Za oblokovanje lahko uporabite navadno ravnilo ali pa ploščo za utore. Izdelave se lahko lotite po svoje.

Iz lista papirja s teksturo sem nato izreza ustrezne kartončke in dva srčka. Listke sem nato malo nacefrala kar z olfa nožem.

Srčka sem prepognila po sredini in vanju z kleščami naredila luknjo prav tako na sredini srčka. Luknja je potrebna zato, da satenas trak lepo sede med srčka in zanko naredimo lepšo pentljo.

Na kartončka širine 2cm se po sredini nalepila satenast trak. En del traka za pentljo pa še naknadno nalepila na že nalepljen kartonček. čez vse sem nato dodala prepognjeno srce.

Takole izgleda sestavljena voščilnica. Za sredinski del lahko uporabimo katerokoli osnovno šablono.

 

Iz Darilnice sem uporabila
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti