AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

#74. izziv FB Papirčkarice - čipka - Romana

V mesecu Avgustu imamo na FB Papirčkaricah nov izziv na temo Čipka.

Izdelajte karkoli in na izdelku uporabite čipko, papirnato, pravo  ali pa embossirano, glavni motiv mora biti čipka.

V mojem asortimanu imam ogromno rezalnih šablon z motivom čipke, a moja najljubša je od Marriane design, ki sem jo tudi uporabila na voščilnici.

Za osnovo sem si tokrat izbrala DL Velikost.

Najprej sem na osnovo zalepila ustrezen krtonček, ki sem ga predhodno nacefrala in osenčila z Distress  Vintage foto blazinico.

Za naslednjo plast sem izbrala Lemoncraft papir. S pomočjo štance Marthe Stewart sem najprej izrezala eno čipko, ki sem jo postavila pokonci.

Čez pokončno čipko sem zalepila satenasti trak v vintage roza barvi. Ravno tako sem iz istega traku izdelala bogato pentljo, ki sem jo okrasila z gumbom, ki sem jih pobrala iz starega poletnega kostima. Sem kot sraka, vse kar se sveti, shranim.

Vodoravno sem zalepila drugo čipko, izrezala, sem jo s šablono Marriane design.

Na čipkast oval, sem odtisnila misel in jo uokvirila z okvirjem iz gipsa. Te male čudovite okraske si izdelam kar sama, največkrat iz gipsa, lotila pa se jih bom še iz epoksi smole. Vendar bom počakala, da se malce ohladi, saj je z epoksijem priporočljivo delati na prostem.

Okvirček sem na rahlo osenčila z Finnabair voski v roza in zlatem odtenku.

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Vabim vas še k Andreji in Gogi, ki sta prav tako pripravili inspiracijske izdelke za ta mesec.

Lepo vabljeni k sodelovanju. Fotografije izdelkov lepite v album v Fb papirčkarice. Če želite sodelovati v izboru za nagrade prilepite dva linka do pripomočkov iz DARILNICE KLAVDIJA, ki ste jih uporabili.

Uživajte v poletju!

Romana

----------------------------------------------------------------------

* bel karton lanene strukture

* Lemoncraft papirji

* satenast trak

* štanca Martha Stewart

* šablona čipke Marriane design

* obojestranski lepilni trak

* natur karton

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti