AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

#74. izziv FB Papirčkarice - čipka - Goga

Zeleno roza s čipko

  Mesec je naokrog in pri PAPIRČKARCAH smo pripravile nov izziv. Ta mesec smo si zaželele, da nam pokažete karkoli le na izdelku uporabite ČIPKO. Čipka je lahko iz blaga, papirja, odtisnjena vroče ali suho embosiranje. Seveda pa pri izdelavi uporabite pripomočke iz Darilnici Klavdija.

Moja čipka je iz papirja izrezana iz belega kartona z šablono Marianne design.

Precej klasična postavitev za moje voščilnice. Barve pa ne tako klasične. Roza in mint zelena nista pogost par pri mojem ustvarjanju.

Zelene rožice sem dodatno okrasila z Nuvo tekočimi perlami z bleščicami.

Pokukajte k Andreji in Romani in k Marjeti, ki se nam je pridružila pri ustvarjanju .

Material za izdelavo najdete v  Darilnici Klavdija.

 Osnova za voščilnice DL

Papir LaseroveLove

Papirnate rože

Distress Oxide blazinica

Nuvo tekoče polperle

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti