AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

71. izziv FB Papirčkarice - Metulji - Goga

Metuljčki

Pa je prišel mesec Maj in v Fb skupini Papirčkarce smo za vas pripravile nov mesečni izziv. Čisto pomladno smo ga obarvale, saj smo si zaželele na vaših izdelkih videti metulje.

Metuljčki tudi v naravi že lepo preletavajo travnike in gozdove. Moji pa so poleteli po barvitem čopiču.

Čopič je iz zadnje kolekcije Spelbindersovih šablon. Zanj sem uporabila rdeč in nežno rumen papir s teksturo in eko karton.

Ozadje sem pobarvala s Funky fossil stencil šablono in Distress oxide blazinicama aged mahogany in fossilized amber. Uporabila sem akvarelni papir Florence in DL osnovo za voščilnico.

Napis je Tinin - Najlepši par. Tudi metuljčki in drobne rožice so iz njene trgovine. V sredino rožic sem nanesla Nuvo tekoče polperle Stone.

Pokukajte še k Andreji in Romani, metuljčki so prileteli tudi na njuna bloga.

Material za izdelavo najdete v  Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti