AKTUALNO
Moj račun

Craft Passion - Sv. Birma - Andreja

Za izdelavo voščilnic ob posebnih priložnostih so izdelki znamke Craft Passion odlična izbira. Krasni papirji in in kvalitetne rezalne šablone ponujajo veliko ustvarjalnih možnosti. Čudovit pozlačen papir in izrez goloba sem sestavila v voščilnico ob birmi.

This image has an empty alt attribute; its file name is 6.2.22-craft-passion-birma-.jpg

Izrez goloba iz kolekcije Romantic Memories izrezki 2, sem postavila na izrez iz zlatega papirja v videzu ogledala. Vse skupaj pa na cvetličen papir in na rjav papir s pozlato.

This image has an empty alt attribute; its file name is eZy-Watermark_28-02-2022_03-29-41PM.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is craft-passion-sveta-birma-1.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is voščilnica-za-sveta-birma.jpg

Material in pripomočki:

  • Papir Romantic Memories izrezki 2
  • Papir Cosy Cottage 03 Gold
  • Zlat papir
  • osnova za voščilnico
  • škarje
  • lepila

Vabim vas k Gogi in Romani, ki bosta v tem mesecu prav tako ustvarjali s Craft Passion pripomočki.

Hvala za ogled in komentarje.

Craft Passion je poljska blagovna znamka, ki je bila ustanovljena leta 2014.
Blagovna znamka Craft Passion ponuja najkakovostnejše tanke kovinske rezalne šablone s čudovitimi vzorci, namenjene izrezovanje motivov za izdelavo voščilnic in scrapbook albumov. Od leta 2018 Craft Passion ponuja tudi unikatne scrapbooking papirje v formatu 30,5 x 30,5 cm. Večino kolekcij sestavljajo obojestransko in enostransko potiskane pole, dodatno obogatene z vzorci, foliranimi v zlati in srebrni barvi. Del kolekcij so vrhunski papirji visoke beline brez tiska, dizajni pa so iz zlate in srebrne folije.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti