AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

67. izziv FB Papirčkarice - zimska pravljica -Andreja

Pozdravljeni v novo leto, naj bo svetlo, srečno in polno lepih trenutkov z družino in prijatelji. Prav takšno zimsko pravljico sem si narisala na DL voščilnico. Vabim vas, da nam pokažete kašne zimske pravljice ste ustvarile .

This image has an empty alt attribute; its file name is 01.22-67-Zimska-pravljica-.jpg

Na art-classes.com Sandy Allnock ponuja ogromno tečajev barvanja z različnimi mediji. V tečaju Winter Copic Enchantment: Dawn Light se učim risati zimske pokrajine.

This image has an empty alt attribute; its file name is Better-together-acopic-markers.jpg

Na Color Copy 250g papir sem z Memento tuxedo black blazinico odtisnila motiv (Colorado Craft Company, Anita Jeram, Better together) in se lotila barvanja. Za piko na i sem s Sakura Gelly Roll belim markerjem narisala žarke in bleščice. Sličico sem podložila z UK Craft črnim papirjem in vse skupaj namestila na UK Craft DL osnovo za voščilnico. Uporabila sem tekoče lepilo Tacky Glue.

This image has an empty alt attribute; its file name is Better-together-acopic-markers-1.jpg

Vabim vas k Gogi in Romani, ki sta prav tako pripravili inspiracijske izdelke za ta mesec.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Colorado Craft Company štampiljke

Sakura Gelly Roll bel marker

Črna blazinica za odtise

DL osnova za voščilnico

barvni markerji

Color Copy papir

Ves material najdete v

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti