AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

67. izziv FB Papirčkarice - zimska pravljica - Romana

Naj bo uspešno, lahko malo grešno...

Naj bo očarljivo, iskrivo, igrivo....

z malo bridkosti, veliko sladkosti in največ modrosti....

Naj bo mirno, kot nebo večerno, minljivo in večno,

poslovno uspešno in preprosto SREČNO.

Tokrat je izziv zimska pravljica. Izdelajte karkoli, kar vas spominja na pravljico.  Po duši sem še vedno en velik otrok in vidim obilo možnosti. Če bi bile vse te možnosti uresničljive, bi bil svet veliko lepši.

Za mojo pravljico sem izbrala štampiljke MAMA ELEPHANT.

Z distress blazinico  Antique linnen sem odtisnila snežaka in brezova debla.

Barvala sem z distress ink blazinicami.  Ko je bilo vse pobarvano in suho sem s šablono crealies xxl izrezala pravokotnik.

Na sredino sem nalepila napis Najlepšega para.

Z belo gouache barvo sem poškropila, da je nastalo zasneženo ozadje.

Da ni izpadlo preveč pusto, sem nalepila še hologram snežinke.

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Da vidite, kakšne umetnine sta vam pripravile ANDREJA  in GOGA , pokukajte še na njun blog.

Želim vam lep začetek Novega leta.

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti