AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

56. izziv FB Papirčkarice – Rdeče rože in napis

V tem mesecu imamo  pri FB PAPIRČKARICAH  nov izziv.  Želimo, da pri izdelku uporabite rdeče rože.

Rdeče cvetje predstavlja simbol ljubezni in v mesecu Februarju je Valentinovo.

Za motiv rož sem izbrala štampiljke Altenew - Persian motif.
Osnovo sem izrezala iz akvarelnega papirja  s pomočjo šablone Najlepšega para.
VersaMark blazinico sem odtisnila  štampiljko in odtis potresla z embossirnim prahom od Rangerja- Frosted crystal.
Odtis rož sem pobarvala s Zig  clean markerji 
Nato sem morala pobarvati še ozadje, saj nisem hotela pustiti belega. Uporabila sem Distress Ink blazinice, barve sem pa nanesla s čopičem.
Iz rjavega papirja sem s šablono Najlepšega para, izrezala valovit pravokotnik, na majhen trak, ravno tako iz rjavega papirja, pa sem z rdečo Distress ink blaznico, odtisnila napis Vse najboljše, iz seta štampiljk Darilnica Klavdija  Slovenski napisi 2.
Ves material, ki sem ga uporabila, najdete v DARILNICI KLAVDIJA.
Pokukajte še k ANDREJI  in GOGI, ki sta tudi pripravili voščilnici za inspiracijo.
Vabljeni k sodelovanju.
 Lepo se imejte!
Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti