AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

Altenew - Parot Tulips

Cvetoči tulipan

 Tulipani znanilci pomladi, pogosto cvetje, ki ga dobimo za 8. marec in čudoviti, ko zacvetijo na vrtu.

Iz kolekcije Altenew sem si izbrala štampiljko Parot tulips. Altenew je namreč blagovna znamka, ki jo ta mesec predstavljamo v petkovih objavah v sodelovanju z Darilnico Klavdija.

Štampiljke so sestavljene tako, da jo postopoma odtiskujemo od najsvetlejše, do najtemnejše barve. Za takšno odtiskovanje toplo priporočam pripomoček za odtiskovanje, saj težko tako natančno odtiskujemo v plasteh.

Za cvet in liste sem uporabila tudi Altenew blazinice. Seti so sestavljeni tako, da barve prav lepo pašejo skupaj.
Šele, ko sem cvet v celoti odtisnila in ga hotela izrezati z šablono, sem ugotovila, da so šablona cveta, stebla in lista ločeni. Tako sem ponovno posegla po škarjah.
Ko je bil cvet izrezan sem se lotila ozadja.
Na fotokarton bele barve sem z Archival sivo blazinico odtisnila zgornjo plast cveta in tako dobila ozadje.
Ostalo mi je le še, da voščilnico sestavim skupaj. Cvet sem zalepila na osnovo s 3d blazinicami.
Nalepila sem jo na osnovo za amerikanko. Dodala nekaj Nuvo tekočih polperl in voščilnica je končana.

Material za voščilnico sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti