AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

47. izziv - krst, obhajilo ali birma - Goga

V maju je ponavadi čas krstov, obhajil in Svetih birm. Letos pa ni tako, vendar nam takšne voščilnice pridejo prav tudi na zalogo.
Pri Papirčkarcah se bomo v mesecu Maju lotile torej teh treh zakramentov.
Izdelala sem precej klasični voščilnici za Prvo Sveto obhajilo.
Znju sem uporabila simpatičen set papirjev Zulana v kateri so tudi motivi za izrezovanje. Tako izrezana deklico in dečka sem z 3d lepilnim trakom nalepila na pripravljeno osnovo.
Okrasila sem jih z vitico in papirnatimi rožicami.
Morala sem dodati še tekoče perle. Toliko jih imam, da morajo biti na skoraj vseh mojih voščilnicah.
Pridružite se nam v novem mesečnem izzivu pri Papirčkarcah.
 Iz Darilnice sem uporabila:
Eko karton https://bit.ly/2NlOxeZ
papirnate rože https://bit.ly/2PjsMK9
Vzorčast papir Zulana https://bit.ly/2LtINi6
Tekoče perle Nuvo https://bit.ly/2EchbtO
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti