AKTUALNO
Moj račun

Lavinia Stamp - uporaba valjčka - Goga

V mojem predalu se že precej dolgo skriva valjček za nanašanje barve. Ker sama ravno nisem ljubiteljica ustvarjanja ozadji, je bolj počival.
Pa smo se odločile, da je treba uporabiti tudi ta kos ustvarjalnega orodja.
Z tremi različnimi blazinicami sem postopoma nanašala plasti barve na akvarelni papir. Za takšen nanos moramo biti, kar precej vstrajni.
Za motiv sem uporabila štampiljko Svetih treh kraljev Lavinia stamp. Čudovito in enostavno štampiljko, ki na takšnem ozadju prav zaživi.
Napis pa je resnično že star, eden prvih slovenskih prazničnih napisov, ki ga je ustvarila Vladka.
Ko pa se spravim k ustvarjanu barvitih ozadji, se nakako ne spodobi, da naredim le enega.
Še v oranžno rjavih, barvah.
Skoraj ves potreben materjal sem našla v Darilnici Klavdija
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti