AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

37. izziv - Okrogla voščilnica

 

V mesecu juliju sem bila na vrsti jaz, da izberem temo, po kateri bo potekal mesečni izziv. Izbrala sem preprosto in luštno temo- izdelati okroglo voščilnico, na kateri ne sme biti trikotnikov, kvadratov ali pravokotnikov.
Za inspiracijski izdelek sem izdelala okroglo zloženko polno lepih misli o sreči.
Pri naši Klavdiji sem  našla prekrasne papirje ScrapAndMe iz kolekcije Blossom blue in izrezek iz lepenke. Prav tako bel karton za osnovo in vsa lepila, ki sem jih uporabila (Multi medium matte, tekoče lepilo, 3d penco).
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti