AKTUALNO: 24. in 31. 12. 2021 bomo imeli ZAPRTO! 4.-7. 1. 2022 imamo INVENTURO. V teh dneh paketov ne bomo odpošiljali, prav tako bo fizična trgovina zaprta.
Moj račun

Poletni venček

Odtiskovanje v krogu ni nekaj novega v naših logih. Pri meni pa, zame je to čista novost, čeprav sem si tole tehniko želela preskusiti že precej nazaj. Prava mojstrica je Sonja - Oldpunca.
Okrogla voščilnica z venčkom cvetja je izdelana  za FB izziv na strani PAPIRČKARCE, kjer v Juliju želimo videti okroglo voščilnico.
Tinine rožice iz seta Okrasimo s cvetjem so popolne za takšen venček.
V notranjosti sta z šablono izrezana cvet in list, da se lepo postavi.
Odtiskovala sem z pomočjo Distress ink blazinic in posebnega malega pripomočka za odtiskovanje Marianne design.
Prav tako pa se lahko tega lotite z pomočjo Mistija ali katerega drugega pripomočka za odtiskovanje.
Večino potrebnega materiala za voščilnico sem našla na policah Darilnice Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti