AKTUALNO
Moj račun

WOW! - voščilnica za gospodično - Romana

Izdelala sem voščilnico za rojstni dan, za gospodično, ki ima silno rada morske deklice.

Uporabila sem krasne embossing prahce, znamke WOW!, ki ima res ogromno izbiro. Nekoč, ko bom velika, bom imela vse te prahce.

Osnova voščilnice je A 6.
Najprej sem na bel kartonček, ob robovih, nalepila obojestranski lepilni trak. Nanj sem posula WOW! embossirni prahec - Mermaid Tails, utrdila sem ga s podganco (grelno napravo). Ko je prah staljen, dejansko izgleda kot luske.
Tale karonček bom uporabila za podlago.
Na malo manjši kartonček iz akvarelnega papirja, sem s krtačkami nanesla tri odtenke modre barve Distress Oxide.

 Malce sem ga poškropila še z vodo, da podlaga ni izgledala preostra.

Nato sem z emboss blazinico odtisnila krasen motiv deklice, znamke IndigoBlu. Preko odtisa sem posula štiri različne barve emboss prahcev, da so se med seboj malce prelivali. Namensko sem izbrala dokaj podobne, da ne bi izpadlo preveč kontrasta.

V spodnji desni kot sem odtisnila napis, iz seta DARILNICE KLAVDIJA in ga posula s prahcem v barvi Mermaid Tails.

Dodala sem še par kristalčkov, ki se zelo lepo svetijo na sončku.

Ves material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Nasvidenje do prihodnjič!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti