AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

WOW! - Srebrni listki - GOGA

 V mesecu marcu  se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki WOW!

Večino njihove ponudbe zajemajo prahci za vroče embosiranje, k temu pa spadajo tudi grelne pištole in ostali dodatki za vroče embosiranje. Njihova ponudba vsebuje tudi štampiljke, stencil šablone, folije ki se jih uporablja skupaj s štampiljkami...

Ker ima mesec marec dodaten petek, jaz pa sem med raziskovanjem našla cel kup zanimivih tehnik ustvarjanja z WOW! prahci sem se odločila, da naredim še dodatno voščilnico.

Poigrala sem se z bonding prahcem, ki ga ponavadi uporabljamo skupaj s prahci z bleščicami( da bleščice ne odpadajo) in je po segrevanju lepljiv in pa z folijo za letterpress ali laminator.

Za osnovo sem uporabila zelen karton v velikosti 13 x 13 cm. Kartonček prav tako v zeleni barvi na katerega sem delala vzorček pa je 0,5 cm manjši.Za odtiskovanje sem uporabila ploščo za natančno odtiskovanje štampiljk.

Ker je bil kartonček velik prav toliko kakor štampiljka z motivom, ga na ploščo nisem mogla pritrditi z magneti, zato sem ga na spodnji strani prilepila z začasnim trakom. Fajn zadevca, tudi kadar hočemo začasno pritrditi kakšen drug ploski detajl.

Celotno površino kartonča sem nato poprašila z antistatičnim pudrom v čopiču, da se je odtis prijel res le tam kakor sem želela.

Na tako pripravljen kartonček sem nato odtisnila celo štampiljko z motivi listov.Kar nekajkrat sem ponovila odtiskovanje, da sem bila zadovoljna in je bil otis res povsod odtisnjen.

 Po odtisu sem posula Bonding prahec, ki je dokler je topel lepljiv. Vse skupaj pa nato pogrela z vročo pištolo.

Na topel odtis sem nato prilepila folijo za luminator ali letterpress. Dobro sem podrgnila z rokami in še z kostjo za vtore, pale z širšim delom na enem koncu je bila prav primerna.

Ko sem folijo odstranila je na papirju ostal odtis posrebrenih listkov. Na določenih delih se folija ni prijela, vedar so odtisi listkov vidni zaradi embosirnega praha in zato ni nobene škode.

Na koncu sem osnovo še okrasila z napisom, rožicami in nekaj tekočimi perlami.

Večino materiala za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Zelen karton z teksturo
WOW bonding prah
embosing blazinica
antistatični prah
naprava za precizno odtiskovanje
grelna pištola
tekoče perle
folija za letterpress
Kost za utore
začasno lepilo
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti