AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

WOW! embossing s stencil šablono - Romana

 WOW! je največji proizvajalec embossing prahcev na svetu. Na voljo je  več kot 160 embosirnih prahcev in bleščic za embosiranje, ki so obdelani tako, da so brez statične elektrike in dajejo ustvarjalcem profesionalen pridih njihovim projektom! WOW! prahci za embosiranje so na voljo v številnih kombinacijah: sijajni, mat, biserni, kovinski, teksturirani, neprozorni in prosojni.

Tokrat se mi je ideja utrnila v petek, ob gledanju videa   DARILNICE KLAVDIJA v živo. Katja in Andreja sta predstavili vse novosti od Altenew  in vmes so bile tudi stencil šablone storžkov. Komplet je sestavljen iz dveh stencil šablon, ki se natančno ujemata, tako da je bila izdelava zelo preprosta.

Osnovo sem izrezala kar iz akvarelnega papirja in ga pritrdila na kovinsko ploščo z magneti. Moram res pohvaliti to podlogo, saj magneti držijo kot za stavo.

Predhodno sem s smukcem malo podrsala po papirju, da se bleščice ne bi prijele prav povsod.

Za prvo plast sem vzela Metallic Cooper Sparkle embossing prahec, za zelenje pa Esmerald City.

Za spodnjo podlago sem vzela craft papir in ga embossirala z Altenew srajčko. Osenčila sem z vintage foto Distress blazinico.

Voščilnico sem sestavila, ji dodala še satenast trak s pentljico in napis Najlepšega para.

Ves material najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Lepo se imejte!

Romana

-------------------------------------------------------

+ Altenew teksturna srajčka

* WOW! embossing prahci

* satenasti trak

* Vintage foto Distress ink

*osnova za voščilnice

*obojestranski lepilni trak

* craft papir

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti