AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup! Dopust od 24. do 28. 6. 2024, paketki se ta teden ne bodo odpošiljali!
Moj račun

Whimsy stamp - pingvinčka - Goga

 Whimsy štempiljke so v Novembru projekt ustvarjanja za naju z Andrejo. Tokrat sem izbrala simpatična pingvina, ki se skrivata za bučo. Jesenske barve in motiv še zadnji pred prazniki. December bomo seveda rezervirale za praznične voščilnice.

Štampiljko sem odtisnila z pomočjo črne Archival blazinice.

Za natančen odtis štampiljke uporabljam pripomoček za odtiskovanje štampiljk, saj le tako lahko natančno in z popravki odtisnemo štampiljko.

Pobarvana je  z akvarelnimi barvicami in čopičem.
Tudi tokrat sem motiv ročno izrezala z škarjami.
Nekaj rožic sem izdelala sama iz akvarelnega papirja, nekaj pa sem dodala kupljenih. Uporabila sem tudi šablone Marianne design.

Z Andrejo sva tokrat želeli izdelati bogatejšo voščilnico z uporabo Whimsy štampiljke, izbrala sem Penguin Pumpkin Patch

Iz Darilnice sem uporabila
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti