AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Velikonočna jajčka iz Nabbi perlic

Perlice položite na pravokotno ploščo tako, da bodo imele obliko jajčka. Čez perlice položite povoskan papir (peki papir) in perlice prelikajte. Naredite test, ker imajo likalniki različne nastavitve in lahko temperatura niha. Likajte perlice toliko časa, da se rahlo stopijo in sprimejo.

Sprijete perlice previdno odstranite iz plošče s peki papirjem. Nanje položite knjigo ali kakšen drug težji predmet, da se perlice ohladijo in obdržijo obliko (drugače se izdelki lahko ovijejo).

Skozi zgornjo sredinsko perlico navežite tanko nit (sukanec) in naredite obešanko.

Perlice lahko postavite različno in tako dobite celo paletko velikonočnih jajčk oz. pirhov.

Vse skupaj obesite na vejo in vaša velikonočna dekoracija je končana :)

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti