AKTUALNO
Moj račun

Vaessen Creative - pirhi, zajčki in rožice

   Pirhi , zajčki in rožice

 Za Veliki petek mi pa res ni bilo problem izbrati teme za ustvarjanje. Zajčki in Jajca so namreč trenutno najbolj aktualna tema. No zraven je še hren in potica, ampak teh nisem vključila v objavo.

Tema torej ni bila problem, je bil pa večji problem kako to predstaviti. Idej in možnosti je ogromno. Z Andrejino pomočjo sem se odločila, da izdelam jajčka v obliki košarice, tako da vanje lahko damo še prava čokoladna jajčka.

V Aprilu smo se lotile proizvodov Vaessen design in od njihove bogate ponudbe imam jaz najraje prav barvne 30x30 papirje z teksturo blaga. Uporabila sem jih tudi za vse barvne delčke na jajčkih.

Osnovo jajca sem izrezala po 2x iz belega 300 gramskega kartona z največjo Sizzixovo šablono jajc.

Enega sem nato po sredini izrezala tako, da daje vtis razbite jajčne lupine.

Drugega iz barvnega papirja sem izrezala ročno z škarjami, ker se mi je zdel tisti iz seta malo premajhen in bi tako dobila prevelik bel rob.

Za srednji del sem izrezala iz kartona pahljačast trak in ga nalepila na jajček. dolžino in velikost traku sem izmerila kar z šiviljskim metrom.

Simpatičnega zajčka sem izrezala iz seta Craft Passion  Cutte Bunny boy in Girl. Izrezan motiv sem rahlo senčila po robovih z sivo Archival blazinico, da zakrijem morebiten neraven rez.

Na zadnji del zajčka sem nato nalepila 3D lepilne blazinice. Zajčka pa prilepila na jajce.

Z pomočjo Sizzx Sidekick napravice sem nato izrezala vse maler detajle, rožic, listkov, jajčk iz Barvnega papirja z teksturo.

Prav vse sem senčila z Distress oxide blazinicami in aplikatorjem.
Nalepila sem jih izmenično z tekočim lepilom Tacky glue in 3D lepilnimi blazinicami.

V jajček sem nato dala v celofansko vrečko shranjena čokoladna jajčka.

Skoraj ves material za vrečko sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti