AKTUALNO
Moj račun

Vaessen Creative - bogata voščilnica

V mesecu Aprilu, pri DARILNICI KLAVDIJA,  predstavljamo znamko Vaessen Creative, ki ima širok nabor izdelkov za ustvarjanje. Pri tej znamki so mi bile najbolj poznani luknjači in papirji s teksturo.

Sama sem se odločila, da izdelam voščilnico za rojstni dan, pri kateri sem uporabila luknjač in akvarelni papir.

Na bel papir sem s krtačko posenčila nežne odtenke rjave barve Distress Oxide Antique linen, Tea dye in Vintage photo.
Ko se je nanos posušil, malo sem mu pomagala z grelno pištolo, sem poškropila še z Nuvo bisernimi sprayi.
Na tako pripravljen kartonček sem z embossing blazinico odtisnila štampiljko Heartfelt creations in ga potresla s zlatim Nuvo embossing prahcem.
Heartfelt ima krasne štampiljke in ujemajoče šablone za izdelavo rožic, zato sem se odločila, da jih kar sama izdelam. Pri tem sem si pomagala z orodjem za izdelavo rožic in ujemajočim emboss kalupom.
Iz belega 200g akvarelnega papirja sem si narezala cvetne listke in zelenje, ki sem jih osenčila z Memento blazinicami.
Nato sem cvetkam dodala še pestiče in skončala voščilnico. Dodala sem pentljo iz vrvice in napis VSE NAJBOLJŠE Darilnice Klavdija.
Pa še slikica izdelkov Vaessen creativ, ki vas čakajo na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Pa še bonbonček DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti