AKTUALNO: Poletni delovni čas, od 25. 7. do 12. 8. 2022, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Trgatev

Tokrat ustvarjalke Dt Darilnice Klavdija izdelujemo na temo Trgatev. Pokazala vam bom, kako sem izdelala tole vabilo. Če bi zamenjala napise, bi lahko bila tudi voščilnica.
Objava je nastala v sodelovanju z Darilnico Klavdija.
Za samo osnovo sem uporabila:
Iz rjavega kartona sem odrezala dva kosa. Enega za osnovo vabila v velikosti 29 x 14,5 cm, ter drugega za zavihek v velikosti 14,4 x 15,4 cm. Na osnovi sem naredila utor navpično po sredini, nato pa še po levi polovici čez diagonalo. Na zavihku pa sem naredila utor pri enem cm ter odrezala robova.
Iz potiskanih papirjev sem odrezala 3 papirje v velikosti 14,2 x 14,2 cm, ter dva v velikosti 14x14 cm. Manjša sem prerezala po diagonali. Po vseh robovih sem jih posenčila z Vintage photo blazinico.
S tekočim lepilom sem vse potiskane papirje prilepila na osnovo.
Za dekoracijo sem uporabila pobarvan odtisek štampiljke Whimsy stamps Veritas, pobarvan v akvarelni tehniki, izrezek čipke, katerega sem senčila z isto blazinico ter izrezke trte in grozdja. 5 izrezov Vabilo sem prilepila enega na drugega, da sem dobila dimenzijo in narahlo posenčila.
S 3d blazinicami ter s tekočim lepilom sem vse skupaj prilepila na osnovo. Na koncu sem še oblikovala tekst, ga natisnila, prilepila v notranjost.
In vabilo je bilo gotovo. Upam, da vam je všeč.

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti