AKTUALNO
Moj račun

Stampers Anonymous - zvezdice - Goga

 Rumene zvezdice

V Februarju smo se z Andrejo in Mano pod okriljem Darilnice Klavdija lotile izdelkov Stampers Anonymous. Stencil plastične šablone so skoraj nujen del ustvarjalnih pripomočkov. Sama jih imam kar precej. Za ustvarjanje ozadij so nepogrešljive.

Za voščilnico sem uporabila stencil šablono sparkle. To so čudovite bleščeče zvezde katere sem nanesla preko šablone . Za krasno rumeno barvo sem združila prosojno teksturno pasto in rumeno Distress oxide blazinico Squeezed lemonade.

Tako pridobljeno teksturno pasto sem nato nanesla z pomočjo slikarske lopatke. Na akvarelni papir, ki je že imel odtisnjen motiv smrek.

Smreke sem nato pobarvala z dostress oxide blazinico  Rustic wildernest in čopičem z vodnim rezervoarjem.

Preden sem se lotila barvanja ozadja sem z grelno pištolo dodatno posušila teksturno pasto.

Modro nebo sem najprej pobarvala z modro blazinico Salty ocean.

S čopiči za make up samo še senčila robove z temno modro in vijolično distress blazinico. Robove sem natrgala z pomočjo olfa noža, za to lahko uporabite tudi škarje ali pa pripomoček za cefranje papirja. Nacefrane robove sem nato le še obarvala z ustrezno Distress barvo in aplikatorjem za senčenje.

Tako dobljeno sliko sem nato nalepila na osnovo za voščilnico DL dimenzije, ki sem jo prirezala na ustrezno velikost z pomočjo Fiskars male giljotine.
Še tole, z mehkim papirnatim robčkom sem nato spolirala zvezdice, saj so se med barvanjem ozadja malo pobarvale z modro barvo. Ker se mi je zdela voščilnica še majčkeno prazna sem dodala še bel oblaček za kontrast.

Ves material najdete v

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti