AKTUALNO
Moj račun

Stampers Anonymous - Sreča - Romana

Mesec Februar se počasi izteka. Ta mesec je bil zame kar naporen in če ne bi imela prijateljev, bi bil verjetno še težji.

Pri DARILNICI KLAVDIJA, mimogrede naj omenim, da sem s to trgovino pridobila kar precej znancev pa tudi prijateljev, ta mesec predstavljamo znamko Stampers Anonymous. In temu je tudi namenjena moja današnja objava - prijateljem, tistim srčnim, ki jim lahko potarnaš marsikaj in te razumejo in ti dajo pogum za naprej.

Tudi tokrat sem uporabila štampiljke iz istega seta kot zadnjič. Novoletni prazniki so namreč mimo in največ imam prav teh štampiljk.

Za osnovo sem vzela kar akvarelni papir od Florence, ki ima gladko strukturo. Izrezala sem ga v velikosti 17 x 12 cm. Ko bo končan, ga bom obrezala na željeno velikost.

Izbrala sem Distress Oxide v barvi sončnega zahoda.

Z mehko krtačko sem nanesla barve  in ustvarila mehke prehode. Zaključila pa sem s črno barvo.  Za obris lune pa sem uporabila meni najljubšo šablono Tim Holtza - luno. Komplet šablon vsebuje tri velikosti lune. Ena šablona je polna, druga pa ustvari globino.

Da sem poustvarila globino sem najprej s škropilko nanesla vodne kapljice in nato še belo gvaš barvo.

Ko se je vse dobro posušilo, sem z embossing blazinico odtisnila štampiljko rastlinja in napis o prijateljstvu od Najlepšega para.

Uporabila sem Black Sparkle embossing prah.

                              Ves material, ki sem ga uporabila, razen štampiljk z napisom, sem nabrala v trgovini DARILNICA KLAVDIJA.
Ta mesec sta z izdelki STAMPERS ANONYMOUS ustvarjali tudi ANDREJA in GOGA , zato pokukajte še na njun blog, da vidite njune krasne voščilnice.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti