AKTUALNO: Hvala za vaš obisk :) Naročilo lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici na Ljubljnski cesti 72 v Domžalah!
Moj račun

Sožalnica

Solza, žalost, bolečina
te zbudila ni,
a ostala je tišina,
ki močno boli.
(T.Pavček)
Tokratna tema DT Darilnice Klavdija je bolj žalostne narave in sicer SOŽALNICA.
Za ta namen sem se odločila izdelati sožalnico z dodano škatlico za čajne svečke, ki jih lahko prižgemo ob sliki umrlega.
Iz črnega scrapbook papirja sem izrezala polo v velikosti 12x9 inch. V inchih pišem zato, ker je bila moja prva plošča z utori v inčih in mi je tudi muštr, beri skica, ostala v inčih.
Na ultimat pro sem papir zapognila po priloženi skici. S skalpelom, sem ob ravnilu odrezala oba stranska robova do osnove za škatlico. Robove za škatlico sem zarezala v trapez,da sem lažje zalepila.
Nato sem na strani, ki je na vrhu škatlice ,izrezala pravokotnik cca 0,5 incha od vseh 4 robov. Iz acetatne folije sem ravno tako izrezala pravokotnik, katerega sem prilepila na  izrez v osnovi škatlice in je nastalo okence.
Škatlico sem z obojestranskim lepilnim trakom zalepila, odprto sem pustila samo eno stran, skozi katero sem vstavila pet čajnih svečk. Zalepim do konca.
Za okrasitev sem izrezala dva pepita kartončka v velikosti 18,5X 8cm in dva bela karončka v velikosti 18X 7,5cm.  Bela kartončka sem prilepila na pepita in tako dobila dve osnovi za okrasitev.
Enega sem nalepila v notranjost sožalnice, drugega sem okrasila.
Za izrez svečke sem uporabila Memory box šablono. Na kartonček 6,5cm X2cm sem z emboss blazinico odtisnila napis Iskreno sožalje in ga potresla z Nuvo črnim emboss prahom. S toplotno pištolo sem prah obdelala.Nato sem kartonček prilepila na črn papir in obrezala cca 3mm proč od roba.Tako izrez sveče kot kartonček z napisom, sem na osnovo zalepila z lepilom.
Ker taka oblika sožalnice ne gre v navadno kuverto, sem izdelala še ustrezno škatlico, ki se odpira kot kuverta.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti