AKTUALNO
Moj račun

Škatlica presenečenja

Pred vrati so prazniki in v ustvarjalni ekipi Darilnice Klavdija smo dobile nalogo,da okrasimo osnovo za škatlico presenečenja. Izdelave takšnih škatlic sem se že lotevala, vendar nikoli že z pripravljeno osnovo. Takšno delo je predvsem veliko lažje, saj se ti ni treba ubadati z izdelavo pokrova za škatlico, ki največkrat ponagaja.
Torej, osnovo dobite pri Klavdiji, lotite se le okraševanja, kar je zame res najlepši del ustvarjanja.
Uporabila sem veliko zlatega papirja in list papirja Lemoncraft, za okrasitev osnov.
Pokrov se enostavno sestavi in na škatlo paše kakor ulit.
V notranjosti voščilo narejeno s pomočjo Tinine šablone Sreče in črk, ter številk MD.
Da pa bojo prazniki, kakor se spodobi sladki.
Z čokoladnimi bomboni nikoli ne zgrešiš.
Pripomočki z katerimi sem si pomagala pri izdelavi telohov.
Cvetove teloha sem izrezala s pomočjo šablone MD iz pavs papirja, kakor alternativo lahko uporabite tudi peki papir. Robove sem rahlo obarvala z roza distress blazinico in zlato Delicato.
Tekoče perle Nuvo pa so prava popestritev, pa še hitro se sušijo.
Ker je osnova za škatlico že narejena sem se odločila, da postopka okraševanja ne bom snemala, okraševanje naj bo izdelano tako, kakor ste si ga zamislila same, tako bo izdelek najlepši in najbolj izviren. Pa prijetno praznično ustvarjanje.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti