AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Shabby praznična voščilnica

Vsak mesec se na na FB strani Paprčkarce ki objavlja pod okriljem Darilnice Klavdija dogaja ustvarjalni izziv. Vsak mesec nova tema, vsak mesec simbolična nagrada za dve ustvarjalki.
V mesecu novembru želimo na kvadratni voščilnici videti izreze iz lepenke.
Izrez ure imam že precej časa doma, tudi listki bodike so iz lepenke.
Božična zvezda in amarilisa pa sta izrezana z pomočjo šablon MD.
V notranjosti voščilnice pa se je znašla Chipboards snežinka.
Pridružite se nam pri ustvarjanju z izrezi iz lepenke - chipboards - i.
Ves potreben material najdete pri Klavdiji.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti