AKTUALNO
Moj račun

Ranger - božične zvezde - Goga

  V oktobru se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki Ranger. Kaj vse in veliko uporabnih in poučnih podatkov nam je izbrskala in povedala Romana, če vas zanima pokukajte na njen Blog.

Najprej sem mislila, da bo naloga težka, vendar sem hitro v moji ustvarjalnici našla cel kup njihovih proizvodov po katerih redno posegam.

Tako kakor Tim Holtz pod njegovim imenom deluje meni ljuba ustvarjalka Wendy Vecchi, ki ima tudi svojo linijo štampiljk, blazinic, tekočih perl in različnih pripomočkov za ustvarjanje.

Za osnovni motiv sem uporabila njene štampiljke Warm Wishes. Njene štampiljke vsebujejo trojne sete, štampiljke, rezalne šablone in stencil šablone za barvanje.

Odtisnila sem jih na akvarelni papir z Rangerjevo črno Archival blazinico. Za odtiskovanje vedno uporabljam napravo za natančno odtiskovanje. Z njo lahko odtis v primeru, da je slabše viden večkrat ponovimo.

Odtise sem nato izrezala, najprej z ustreznimi šablonami nato pa še z škarjami, da sem dobila odtise brez belih robov. Pobarvala sem jih z barvnimi blazinicami Make ART.

Nato sem se lotila osnove za voščilnico. Z rumeno blazinico in aplikatorjem za barvo sem pobarvala preko stencil šablone rumene zvezde. Preko barve pa sem nato z slikarsko lopatico nanesla še prosojno teksturno pasto. Nanos sem pustila nekaj časa, da se je dobro posušil. Če teksturno pasto grejemo z vročo pištolo se pasta napihne in nanos ni več tako lepo čist.

Čez posušene zvezdice sem nato z modro blazinico in aplikatorjem nanesla še rahel odtis kara.

Na tako pripravljeno osnovo sem nato z 3D blazinicami prilepila božične zvezde in zelenje. Na koncu sem dodala še napis odtisnjen na pavs papir in pa nekaj tekočih perl.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Blazinice Make Art
Štampilke Make Art
Teksturno pasto
Tekoče perle
 embosirno blazinico
Črno Archival blazinico
Stencil šablone
Embosing blazinico
Embosing prah
Magnetno ploščo Make Art
slikarsko lopatico
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti