AKTUALNO
Moj račun

Poroka

Pozdravljene!

Danes sem na vrsti jaz z mojim prispevkom na temo zakrementov, natančneje poroka! Izziv je bil dokaj enostaven, saj so bili dani pogoji in materiali tako uporabni, da so roke samo delale in nastala je tale čestitka!

Super hudi Chipboard izrezki so ravno pravšnji za tisto piko na i prav vsakemu izdelku. Vabim vas, da tudi same probate ustvariti kaj s temi izrezki iz lepenke. Upam si trditi, da boste tudi ve navdušene nad njimi.

Postopek:

Z alkoholnim tušem srebrne barve pobarvamo izbrani izrezek iz lepenke. Z dodatkom benderja lahko "razredčimo" barvo ali kasneje tudi očistimo površino.

Svetujem, da zavarujete podlago s kakšno folijo, da se izognete nevšečnostim.

Nakapajte par kapljic alkoholnega tuša na gobico s pomočjo katere boste obarvale izrezek.

S pomočjo Distress Ink-ov s krožnimi gibi pobarvajte del akvarelnega papirja v obliki kroga. Jaz sem uporabila dva dokaj nežna roza odtenka, ki sem jih lepo "blendala" med seboj.

S šablono v obliki kroga, sem izrezala osrednji obarvan del akvarelnega papirja. Tako sem dobila okno za našo tresočko. Dobljeni kos akvarelnega papirja sem zrezala na velikost 10 x 14,8 cm.

Iz plastične mape sem izrezala nekoliko večji premer kroga, kot je naš okrogel izsek, ter zalepila folijo na hrbtno stran našega ozadja za čestitko. Na prozorno folijo pa sem prilepila obarvan izrezek iz lepenke.

Na hrbtno stran ozadja sem zalepila 3D lepilno peno, ki mi bo omogočila, da v okno dodam bleščice in tudi embossing prah, ki ga v tem primeru ne bom vroče embosirala temveč ga bom uporabila kot polnilo za tresočko. (ne morem pomagat, če se pa tako zelo lepo sveti)

Za napis sem izbrala super uporabne štampiljke naše slovenke.

Za odtisek sem izbrala Distress Oxide, ki so primerni za tovrstne odtiske. Odtenek je isti kot pri izbiri za barvanje ozadja.

Tako, sedaj nam ostane samo še, da dodamo kakšno ročno narejeno rožico iz papirja (ostanki prejšnjih objav), ter kakšno lepo papirnato rožico z dodatki pestičev, razcepkov in kapljic Stickles-ov.
Čestitka je končana. Upam, da vam je všeč in da se boste tudi same preizkusile v podobnem izzivu.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti