AKTUALNO"Zmanjšaj stik ob dostavi - NE izberi plačila po povzetju!"
Moj račun

Poroka

Pozdravljene!

Danes sem na vrsti jaz z mojim prispevkom na temo zakrementov, natančneje poroka! Izziv je bil dokaj enostaven, saj so bili dani pogoji in materiali tako uporabni, da so roke samo delale in nastala je tale čestitka!

Super hudi Chipboard izrezki so ravno pravšnji za tisto piko na i prav vsakemu izdelku. Vabim vas, da tudi same probate ustvariti kaj s temi izrezki iz lepenke. Upam si trditi, da boste tudi ve navdušene nad njimi.

Postopek:

Z alkoholnim tušem srebrne barve pobarvamo izbrani izrezek iz lepenke. Z dodatkom benderja lahko "razredčimo" barvo ali kasneje tudi očistimo površino.

Svetujem, da zavarujete podlago s kakšno folijo, da se izognete nevšečnostim.

Nakapajte par kapljic alkoholnega tuša na gobico s pomočjo katere boste obarvale izrezek.

S pomočjo Distress Ink-ov s krožnimi gibi pobarvajte del akvarelnega papirja v obliki kroga. Jaz sem uporabila dva dokaj nežna roza odtenka, ki sem jih lepo "blendala" med seboj.

S šablono v obliki kroga, sem izrezala osrednji obarvan del akvarelnega papirja. Tako sem dobila okno za našo tresočko. Dobljeni kos akvarelnega papirja sem zrezala na velikost 10 x 14,8 cm.

Iz plastične mape sem izrezala nekoliko večji premer kroga, kot je naš okrogel izsek, ter zalepila folijo na hrbtno stran našega ozadja za čestitko. Na prozorno folijo pa sem prilepila obarvan izrezek iz lepenke.

Na hrbtno stran ozadja sem zalepila 3D lepilno peno, ki mi bo omogočila, da v okno dodam bleščice in tudi embossing prah, ki ga v tem primeru ne bom vroče embosirala temveč ga bom uporabila kot polnilo za tresočko. (ne morem pomagat, če se pa tako zelo lepo sveti)

Za napis sem izbrala super uporabne štampiljke naše slovenke.

Za odtisek sem izbrala Distress Oxide, ki so primerni za tovrstne odtiske. Odtenek je isti kot pri izbiri za barvanje ozadja.

Tako, sedaj nam ostane samo še, da dodamo kakšno ročno narejeno rožico iz papirja (ostanki prejšnjih objav), ter kakšno lepo papirnato rožico z dodatki pestičev, razcepkov in kapljic Stickles-ov.
Čestitka je končana. Upam, da vam je všeč in da se boste tudi same preizkusile v podobnem izzivu.
Dodaj odgovor