AKTUALNO
Moj račun

Po skici

Lepo pozdravljeni! Članice Dt Darilnice Klavdija smo si tokrat izbrale skico, po kateri so nastali naši izdelki. Sama sem izdelala scrapbook stran oziroma layout, kot spomin na poročni dan.

Avtorica skice po kateri smo ustvarjale je Miyuki Kawakami.
Pri izdelavi layouta sem uporabila:
- potiskane papirje Lemoncraft (kolekcija Forget me not)
- tekoče lepilo
- pištolo za vroče lepljenje
- sisal
- distress blazinice
- cefralnik robov
- foamiran peno
- prašnike
- bel 300 g karton
- rjav 300g karton
- bleščice
- akvarelni papir
- stencil šablono
- okraske iz umetne mase
Najprej sem si izbrala papir za ozadje. Vzela sem ga iz Lemoncraftove kolekcije Forget me not, iz Basic bloka. Nato sem si iz iste kolekcije izbrala nekaj bolj pisanih papirjev ter jih odrezala na trakce. Izdelala sem tudi dva tagca.
Pripravila sem si še vse ostalo za dekoracijo: dve fotografiji, izrezek iz lepenke, vlakna sisala, 3 papirnate prtičke, srčke iz umetne mase ter listke iz belega ter rjavega kartona. Nekaj listkov pa sem izdelala iz akvarelnega papirja. Nanj sem naredila odtisek z rjavo blazinico ter izrezala in oblikovala s šablono ter kalupom. Vse troje je od Heartfelt Creations- Leafy accent.
Nato sem si s svinčnikom označila na največjem papirju, kje bom prilepila manjše papirje ter dekoracijo. S stencil šablono sem posenčila okrog označenega mesta majhne cvetove.
Nato sem z večjim okroglim čopičem narahlo tapkala po najprej blazinici, nato na papir. S tem sem prenesla malo modre barve okrog označenega mesta.
Pripravljenim kvadratom sem scefrala robove ter jih z rjavo blazinico rahlo posenčila. Fotografiji sem prilepila na bel karton.
Nato sem pričela z lepljenjem. Ravnala sem se po skici. Nekaj elementov sem sicer nadomestila, ampak osnova skice je ostala. Najprej sem prilepila vse trakce ter čipke.
Nato še fotografiji.
Na koncu sem prilepila še vso ostalo dekoracijo, najprej sisal, nato listke, rožice iz foamiran pene, uro, srčke ter izrezek iz lepenke. Rožice sem še s čopičem premazala s tekočim lepilom ter po njih posula drobne bleščice. Okrog njih pa sem na podlago prilepila še nekaj okrasnih kamenčkov.
Končan layout pa izgleda tako:
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti