AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Ena na hitro - Old manor

Nedelja je bila dan za lenarjenje, a papirčkom se nisem mogla čisto odreči. Že zjutraj, pri prvi kavi sem iz pole vzorčastega papirja izrezala kovčke in vrtnice za osnovni motiv.
S šablono valov sem narezala trakove papirja. A veste, da je ravno DL osnova moja najljubša za ustvarjanje.
Uporbila sem list eko kartona in dva različna a ujemajoča vzorčasta papirja iz kolekcije Mintay - Old manor.
Rožice, kovčke in karto sem z 3D blazinicami prilepila na osnovo. Dodala še nekaj perlastih Ranger tekočih peril in napis čestitke najlepšega para.
Materjal sem seveda našla v Darilnici Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti