AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

NUVO - blazinice

Reliefno ozadje na voščilnici

Eden od meni ljubših načinov ustvarjanja CAS-enostavnih voščilnic je, da izdelam zanimivo reljefno ozadje s pomočjo reljefnih srajčk in različnih barvnih blazinic.
V Juniju z Andrejo poskušava pokazati, različnost in uporabnost izdelkov Nuvo, prejšnjič smo se poigrale z tekočimi perlami, tokrat pa so na vrsti čudovite   barvne blazinice. Barva je blazinic permanentena, hitro suha in vodoodporna.Se ne razmaže, zato je primerna tudi za kombiniranje z vodnimi ali alkoholnimi markerji, torej jih lahko brez težav uporabljamo za odtise katere potem barvamo.
Izbrala sem komplet treh mini blazinic v zame malo netipičnih barvah.Tropic Sunset.
Z pomočjo kozmetičnega čopiča sem dve, oranžno in rdečo nanesla na akvarelni papir, barve se lepo dopolnjujejo med sabo in tako dobimo lepe mehke prehode. kar nam precej olajša nanos z mehkim čopičem.
Reljefen odtis na papirju sem za konec še z pomočjo aplikatorja rahlo obarvala z vijolično blazinico, ki je tretja barva v kompletu.
Sizzixova 3d reljefna srajčka ja fantastična za tak način ustvarjanja.
Iz Darilnice sem uporabila
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti