AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

Moški poklici - vrtnar

Tokrat smo se članice Dt ekipe Darilnice Klavdija odločile, da bomo ustvarjale na temo Moški poklici. Ker ne morem iz svoje kože in ob vsakem projektu pomislim na rože, sem se odločila, da bom izdelala darilo za vrtnarja.

Izdelala sem škatlico oziroma 3d voščilnico s prostorom za darilo, recimo vrečke s semeni.

Iz rjavega kartona sem odrezala 2 kom v velikosti 20x14 cm, 2 kom pa v velikosti 14x21 cm. Iz zelenega kartona tudi 2 kom v velikosti 19x13 cm. Za žepek sem odrezala rjav kartonček v velikosti 10x7 cm, iz potiskanega papirja pa 9,5 x 6,5 cm. Odrezala sem še en krog iz rjavega kartona in enega malenkost manjšega iz potiskanega papirja.

Iz kartona v velikosti 14x21 cm sem sestavila škatlico. Navpično sem naredila utore na 2 cm ter 7 cm, vodoravno pa na 4 cm. Prerezala sem, kot je vidno na sliki in škatlico zlepila.
Potiskan papir sem osenčila, prav tako na krogcu. Le tega pa sem potem prerezala na pol.
Dno sem še dodatno ojačala, tako, da sem nanj prilepila še en karton v velikosti 4,8 cm x 14 cm.
Predpasnika sem se lotila tako, da sem s svinčnikom narisala črto, kjer bi naj bil zaobljen rob in ga s škarjami odrezala. Odrezan del sem položila na levo stran, obrisala, ter tudi ta del odrezala. Tako sem dobila levi ter desni del popolnoma enak.
Isto sem naredila na zelena dva kartona. Uporabila sem isti košček kartona kot na zgornji fotografiji.
Zelena kartona sem prilepila na rjava ter z luknjačem naredila luknjice. Naredila sem napako in sem preluknjala oba dela, pa ne bi bilo treba. Na zadnjem delu sta potrebni samo zgornji dve luknjici.
Skozi luknjice sem napeljala satenast trakec ter med dva predpasnika prilepila škatlico. Lesena ročaja na vrtnarskem orodju sem skrajšala. Na obadva žepka sem nanesla 3d lepilni trak. In sledil je zabavni del, čas za okrasitev :).
Tako pa sem okrasila zadnji del.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti