AKTUALNO
Moj račun

Laserowe Love - vijola voščilnica

V mesecu Maju pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo izdelke LASERLOWE LOVE.

Tokrat sem se odločila, da izdelam voščilnico, pri kateri sem uporabila papirje Lavender date.

Voščilnico sem izdelala v DL obliki.
S Crealies šablono sem izrezala okrasna kartončka. Na vrhnjega sem preko stencil šablone nanesla Nuvo pasto.
Medtem, ko se je pasta sušila, sem iz akvarelnega papirja izrezala cvetove sivke in jih osenčila z Memento blazinicami.
Chipboard izrezek - Lovilec sanj- sem pobarvala z akrilno vijolično barvo in mu dodala še malo srebrnega leska z Nuvo voskom.

Prilepila sem ga na osrednji del voščilnice.

Nato pa sem začela z okraševanjem.

Ker se mi je zdelo da voščilnici še nekaj manjka, sem dodala še napis Vse najboljše iz seta krasnih in uporabnih štampiljk Darilnice Klavdija, ki sta jih oblikovali Andreja in Goga.

Dodala sem še nekaj steklenih polperlic in z videzom sem bila contenta, bi rekli po naše.
Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti